Samen Beter doet besparen op de energiefactuur

  1. Home
  2. Blog
  3. Samen Beter doet besparen op de energiefactuur

Samen Beter, een initiatief van Onafhankelijk Adviesplatform, wil verenigingen (vzw’s, ngo’s, …) financieel een duwtje in de rug geven én heel wat consumenten stevig laten besparen op hun energiefactuur. Door het grote aantal overstappers én goed te vergelijken kunnen klanten gemiddeld € 350 per jaar op hun energiefactuur besparen, én steunen ze hun favoriete vereniging financieel. Met Samen Beter zijn er alleen maar winnaars.

Besparen en je vereniging steunen
Heel wat particulieren blijven – ondanks het feit dat ze veel te veel betalen – trouw aan hun energieleverancier. “Hoewel er steeds meer klanten switchen, betalen nog heel wat mensen absurde bedragen voor hun energie”, geeft Andy De Bondt, zaakvoerder van Onafhankelijk Adviesplatform aan. “Met Samen Beter willen we deze mensen nog een extra zetje in de rug geven. Niet alleen kunnen ze zelf honderden euro’s besparen, de energieleveranciers steunen vervolgens ook je eigen of je favoriete vereniging.”

Hoe gaat dat concreet in zijn werk?
Verenigingen kunnen zich aanmelden op de website van Samen Beter (www.samenbeter.be). “Nadat de vereniging aangemeld is, zetten we een verenigingspagina online. Vervolgens is het aan de medewerkers van de vereniging, leden en sympathisanten om deze pagina bekend te maken. Hoe meer mensen vervolgens via deze Samen Beter verenigingspagina switchen van energieleverancier, hoe meer de vereniging in kas krijgt. Onze energiepartners betalen immers een stevig bedrag per nieuwe klant, wat niet enkel de rekening van de consument ten goede komt, maar ook de clubkas. Wij storten deze bedragen immers door”, geeft Andy aan.

Wij gaan van start
Vanaf 15 september wil Samen Beter zoveel mogelijk verenigingen warm maken voor een samenwerking. “Er zijn geen addertjes en het aanmelden van een vereniging hebben we super eenvoudig gehouden. De supporter van een vereniging kan kosteloos overstappen van energieleverancier, wij regelen de overstap van A tot en Z, hij/zij bespaart tot honderden euro’s en steunt de vereniging financieel, waarom zouden ze het niet doen”, besluit Andy.

Meer informatie over Samen Beter
Wenst u meer informatie over Samen Beter, beeldmateriaal, de voorwaarden kennen of heeft u interesse in een samenwerking. Contacteer dan Andy De Bondt op het nummer 0497 16 25 45 of mail hem op info@samenbeter.be.

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu