Het voordeligste energietarief voor je bedrijf, organisatie of vereniging? Dat doen we Samen Beter!

Minder betalen voor uw energie? Via Samen Beter bespaar je aardig op je energiefactuur. Onze adviseurs vergelijken tal van energieleveranciers voor je, berekenen je besparing en zorgen voor een naadloze overstap. Neem contact op, bespaar en laat de rest over aan Samen Beter, zodat jij je kunt focussen op je business.

Aangepast formulier v2

  • Uw gegevens

Samen beter voor B2B

Op basis van het verbruik van je onderneming gaan we aan de slag en zorgen we voor een fikse reductie. Hoe we dat doen? Wel:

We brengen het verbruik van je onderneming in kaart

en stellen je vrijblijvend een voordeliger energietarief voor

We laten jouw bedrijf besparen

Besparingen van enkele honderden tot duizenden euro’s per jaar zijn mogelijk

Wij regelen de overstap en administratie

Hier hoef je geen seconde van wakker te liggen

Samen Beter

Wij komen naar je toe!

Eén van onze energieadviseurs komt bij je langs en voert een zorgvuldige berekening voor je uit.

Na je overstap nog vragen? Je kunt steeds terecht bij onze professionele klantendienst die klaarstaat met een antwoord op al je vragen. Jaarlijks volgt er sowieso een opvolging, zodat je steeds van het laagste energietarief op de markt geniet!

Waarom kiezen voor Samen Beter?

Samen Beter is als Belgische organisatie al jaren thuis in het vergelijken van energietarieven. De voorbije jaren hebben we al honderden zelfstandigen en KMO’s aan de scherpste energietarieven geholpen. Met onze software vergelijken we de tarieven van zowat alle energieleveranciers op de Belgische markt. Vervolgens zorgen we voor een onafhankelijke analyse, waardoor je aardig op je energiefactuur bespaart.

“De gemiddelde besparing van een KMO-klant zit op 25% per jaar”

Wij zorgen voor de administratie, regelen een vlekkeloze overstap en doen dat volkomen gratis. Wij ontvangen een administratieve vergoeding van de energieleverancier en daarmee is de kous af. En jij twijfelde nog om je energiefacturen eens tegen het licht te laten houden?

Zonnepanelen en batterijen

Het drukken van je energiefactuur is één aspect van onze dienstverlening, maar ook voor zonnepanelen en batterijen ben je bij ons aan het juiste adres.

Via professionele partnerships kunnen we je kwalitatieve zonnepanelen en batterijen aanbieden. Zo kies je niet enkel voor duurzaam, je bespaart nog extra op je energiefactuur ook!

Menu