Fiks besparen op je energietarief? Dat doen we Samen Beter!

Meer dan 50% gezinnen betaalt te voor voor energie? Met Samen Beter zorgen we ervoor dat je steeds over het laagste energietarief beschikt. Wij vergelijken de energietarieven op de markt, berekenen je besparingen en regelen je overstap van A tot Z. Helder, simpel en voordelig. Samen Beter levert je geld op!

Aangepast formulier v2

  • Uw gegevens

Samen beter voor jou

Op basis van het energieverbruik van je huishouden maken we een analyse en rekenen we haarfijn je besparing uit. Dit doen we door:

Alle energieleveranciers te vergelijken

We analyseren jouw energiefacturen en via ons platform kunnen we zowat alle energieleveranciers op de Belgische markt met elkaar vergelijken

Jouw te laten besparen

Besparingen tot honderden euro’s per jaar zijn mogelijk

Wij regelen je overstap van A tot Z.

Terwijl jij geniet van de voordeligste energietarieven, nemen wij de administratie op ons

Samen Beter

Wij komen naar je toe!

Onze energieadviseurs staan voor je klaar en komen indien gewenst naar je toe. Liever vanop afstand? Ook perfect mogelijk! Het enige wat we nodig hebben is een eindafrekening van je huidige energieleverancier.

Zit je na je overstap met vragen? Weet dat je steeds bij onze professionele klantendienst terecht kunt. Zij zorgen voor antwoorden. Jaarlijks is er trouwens een opvolging voorzien, waardoor je steeds van de laagste tarieven geniet. Weer een zorg minder met Samen Beter.

Waarom kiezen voor Samen Beter?

Samen Beter is als Belgische organisatie al jaren thuis in het vergelijken van energietarieven De voorbije jaren hebben we al honderden gezinnen en singles aan de scherpste energietarieven geholpen. Met onze software vergelijken we de tarieven van zowat alle energieleveranciers op de Belgische markt. Vervolgens zorgen we voor een onafhankelijke analyse, waardoor je aardig op je energiefactuur bespaart.

“De gemiddelde besparing van een klant zit op 25% per jaar”

Wij zorgen voor de administratie, regelen een vlekkeloze overstap en doen dat volkomen gratis. Wij ontvangen een administratieve vergoeding van de energieleverancier en daarmee is de kous af. En jij twijfelde nog om je energiefacturen eens tegen het licht te laten houden?

Zonnepanelen en batterijen

Het drukken van je energiefactuur is één aspect van onze dienstverlening, maar ook voor zonnepanelen en batterijen ben je bij ons aan het juiste adres.

Via professionele partnerships kunnen we je kwalitatieve zonnepanelen en batterijen aanbieden. Zo kies je niet enkel voor duurzaam, je bespaart nog extra op je energiefactuur ook!

Menu