Leuke activiteiten voor je vereniging

  1. Home
  2. Blog
  3. Leuke activiteiten voor je vereniging

Een teambuilding is altijd een goed idee. Natuurlijk moet je niet al je sponsorgeld over de balk gooien, maar een teambuilding kan je leden wel dichter bij elkaar brengen. Wij zetten alvast 5 leuke activiteiten op een rijtje. Met het binnengehaalde sponsorgeld van Samen Beter kom je alvast een heel eind.

Ga eens aan de slag op een boerderij
Samen de handen uit de mouwen steken op een boerderij? Dieren verzorgen, leuke spelletjes spelen en dat allemaal vakkundig begeleid? Op de Sint-Jozefhoeve kan het en je kan er nog overnachten ook. Verwacht niet de grote luxe, maar je vertoeft wel midden in het groen en op een boerderij, die werkelijk functioneert als een bedrijf. Sinds kort kun je er zelfs op pad met 2 pk’s.

Bezoek een escape room
Ze schieten als paddenstoelen uit de grond, dus je vindt vast wel de perfecte escape room voor je vereniging. Samen nadenken over hoe je uit de ruimte kunt ontsnappen schept een band en je zet je hersencellen aan het werk. Misschien ervoor zorgen dat je met de boekhouder van je vereniging opgesloten wordt?

Een indoor skydive
Mag het wat avontuurlijker, zonder dat het de spuigaten uitloopt? Dan kun je misschien naar Roosendaal trekken, net over de grens in Nederland. Daar kun je je immers samen met de andere leden van de vereniging aan een indoor skydive wagen. Best wel kicken, zonder dat je het vliegtuig in moet.

Bedwing de golven
Ooit al van wavekarting gehoord? Bedwing samen met de andere verenigingsleden de golven van onze Noordzee en ga wavekarten. Met een rubberboot zoef je over de golven en dat zo’n 30 kilometer lang. Dit is uiteraard geen activiteit om in de winter te ondernemen, maar als het niet te koud is, is het een geweldige ervaring.

Ga een potje e-karten
Uiteraard zijn jullie ecologisch verantwoord bezig binnen jullie vereniging. Je gaat dus niet karten maar kiest voor de elektrische variant. Ondertussen zijn er al een 7-tal plekken in België waar je op een ecologisch verantwoorde manier over het circuit kan scheuren. Vergeet je helm niet!

Meer weten over Samen Beter?
Toe aan een uitje, maar onvoldoende geld in kas? Contacteer Samen Beter, stap over van energieleverancier samen met de leden van je vereniging en haal heel wat sponsorgeld binnen. Wij zorgen voor extra budget en een besparing op de energiefactuur. Over een win-win gesproken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu